Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2016, 16:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Trnavská City Arena sa môže stať najkrajším novopostaveným štadiónom na planéte! Podporiť slovenského zástupcu môžeš aj ty

ŠPORT FUTBAL TRNAVA VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbalový štadión v Trnave získava popularitu aj vo svete.

Od slávnostného letného otvorenia novovybudovaného trnavského futbalového štadióna City Arena síce prešlo už takmer polroka, ale mnohé pozitívne správy na jeho konto prichádzajú až teraz. O tom, že projekt štadióna a aj jeho realizácia nakoniec dopadli celkom solídne svedčí najnovšia nominácia od známeho portálu stadiumdb.com, ktorý sa zaoberá práve štadiónmi po celom svete. Trnavský štadión sa nakoniec dostal do súťaže, v ktorej medzi sebou súperí 22 najkrajších futbalových štadiónov po celej planéte, ktoré boli postavené v nedávnom období. Trnavčania pritom majú šancu triumfovať hneď v dvoch kategóriách, pretože boli nominovaní nielen na odbornú cenu, v ktorej zástupcov hodnotia odborníci z brandže, ale aj na cenu popularity, o ktorej rozhodujú samotní čitatelia webového portálu. Ak by si chcel trnavskú City Arenu podporiť svojím hlasom aj ty, potom si klikni na web stadiumdb.com a zo zoznamu vyber práve slovenského zástupcu, všetko to však musíš stihnúť do 19. februára, kedy súťaž končí.

Späť
Zdieľať
Diskusia