Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2016, 12:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rapové duo Nerieš zakončuje úspešný rok videoklipom, v ktorom chalani prezrádzajú svoju taktiku

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Jedna noc. Presne toľko im trvá dať dokopy skladbu. A potom týždne odkladajú jej vydanie.

Chalanov z Nerieš už hádam predstavovať ani nie je potrebné. V prípade, že ste však náhodou ich existenciu prehliadli, stačí si preštudovať článok o ich tvorbe ako takej, prípadne vypočuť predposledný singel. Aj keď sa hudbe venujú už pomerne dlho, do povedomia verejnosti a scény samotnej sa dostali až po vydaní dosky Minimal, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 2015. Majú za sebou úspešnú Versus tour so Strapom aj zopár vlastných koncertov a dnes prichádzajú s ďalšou skladbou a ako už býva zvykom, aj s videoklipom. 

Tá nesie názov Za jednu noc a textovo odkazuje na tvorbu Nerieš ako takú. Opäť platí, že skladba stavia na pevnom hudobnom základe, ktorého produkciu si na starosti zobral člen skupiny Matej Straka a prsty v ňom má aj Amida. Čo sa týka vizuálu, ten vznikal v priestoroch Refinery Gallery a o jeho tvorbu sa postaral STUBYSHIT. Tento borec pochádza z odľahlej Heľpy, kde sa musia obyvatelia zaobísť bez signálu a elektriny, a tak to dával celé dokopy na požičanom notebooku od sesternice vo vedľajšej dedine. Aj napriek tomu máme možnosť sledovať ďalší podarený videoklip, ktorý však neodporúčame pozerať osobám náchylným na blikajúce svetielka a podobne. Teraz si už ale vychutnaj výsledok a pre viac noviniek nezabudni sledovať oficiálny fanpage Nerieš

 

Domov
Zdieľať
Diskusia