Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2015, 11:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neznášate ľudí? V tom prípade sledujte kontroverzný a brutálny Hatred s novým gameplayom

TECH
Uložiť Uložené

V prípade, že dostanete vo FIFE opäť kefu a potrebujete sa vyzúriť, Hatred sa možno bude javiť ako vhodná voľba. Alebo je hra až príliš brutálna?

Neznášate ľudí? V tom prípade sledujte kontroverzný a brutálny Hatred s novým gameplayom

O Hatred sme už písali a rozhodne sa nedá povedať, že by ste hru uvítali najprívetivejšie. Mne osobne ale nevadí. Nakoniec, je to len hra, že? Dokopy v nej aj tak nezabijete toľko ľudí, ako ste zabili v GTAčku. Ale toto je predsa iné! Veď v akej inej hre môžete zabíjať policajtov a civilov takým plameňometom? ... Napríklad v sérii Far Cry. Hatred je kontroverzné najmä kvôli motivácii ústrednej postavy, antagonistu, ktorý jednoducho neznáša ľudí a chce ich všetkých zabiť. Mrazivú a brutálnu atmosféru dotvára jeho monológ o ľudstve nezasluhujúc si viac, než guľku do hlavy. Odvážne promo, pár brutálnych záberov, nízky až mizivý kontrast farieb a pár nenávistných hesiel a médiá, ako aj hráči po celom svete si myslia, že niečo ako Hatred tu ešte nebolo. Chyba. Všetky jeho prvky sú už v hrách dávno používané a vlastne už aj celkom zaužívané. 

Nový gameplay ponúka opäť spŕšku krvavých spôsobov, ako sa vysporiadať s ľudskou rasou. Nečakajte žiadny silný príbeh, v hre budete prechádzať 7 levelmi a je na vás, koho pošlete na onen svet. Nikomu ale mincu pre prepravcu lode do krajiny zosnulých dávať nebudete. Policajti, civilisti, (snáď nie deti, to by predsa len bolo až príliš), bude vám jedno, koho zabijete. Hatred bude dostupné do konca leta pre PC. 

Späť
Zdieľať
Diskusia