Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2013, 15:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Liam Neeson ako letecký maršal unáša lietadlo v thrilleri Non-stop

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Liam Neeson v ďalšom akčnom thrilleri s názvom Non-Stop, v ktorom bude zachraňovať pasažierov lietadla, ktorých niekto zabíja každých 20 minút. Podarí sa Liamovi zahviezdiť v ďalšom thrilleri?

Hoci názov článku tvrdí, že hlavná postava bude záporná, v traileri vidíme, že opak je pravdou. Čo ale nevidíme, je údajný vrah a všetko tak môže byť úplne inak.

Od Liama Neesona sme tu mali skvelý Taken (96 hodín), jeho slabšie pokračovanie (Taken 2), Unknown ale aj slabšie počiny. Thrillery mu ale poslednú dobu vychádzajú a preto sa niet čomu čudovať, keď si zahrá v ďalšom, Non-Stop. Ako pán s odznakom a príslušným výcvikom sa ocitne v lietadle, v ktorom ho niekto vydiera. Ak nesplní jeho požiadavky, každých 20 minút niekto umrie. Trailer vyzerá sviežo a osobne sa veľmi neúspechu nebojím, možno trochu kvôli neznámemu režisérovi (Jaume Collet-Serra). Nám neostáva nič iné, než čakať do 27. februára, kedy má snímka premiéru aj u nás.

Liam Neeson ako letecký maršal unáša lietadlo v thrilleri Non-stop
Domov
Zdieľať
Diskusia