Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 18. 4. 2022
7:54
V Nemecku budú od septembra očkovať proti omikronu. Pripravujú sa na variant, ktorý bude absolútnym zabijakom.V Nemecku budú od septembra očkovať proti omikronu. Pripravujú sa na variant, ktorý bude absolútnym zabijakom.
Nedeľa 17. 4. 2022
20:33
Do rána klesne teplota na väčšine Slovenska pod nulu. Ohrozené sú najmä už vykvitnuté plodiny.Do rána klesne teplota na väčšine Slovenska pod nulu. Ohrozené sú najmä už vykvitnuté plodiny.
10:15
KORONAVÍRUS: Laboratóriá otestovali 3 262 vzoriek, 798 z nich bolo pozitívnych. Covidu podľahlo ďalších 20 ľudí, v nemocniciach je 1 281 pacientov. (NCZI)
8:57
Kresťania po celom svete dnes slávia najdôležitejší sviatok v roku. Veria,  že vďaka Ježišovej smrti môžu dosiahnuť večný život.Kresťania po celom svete dnes slávia najdôležitejší sviatok v roku. Veria, že vďaka Ježišovej smrti môžu dosiahnuť večný život.
Sobota 16. 4. 2022
17:39
Havarovala kolóna holandskej armády, ktorá sa presúvala na Slovensko. Päť kusov techniky zostalo po nehode v Česku poškodených.Havarovala kolóna holandskej armády, ktorá sa presúvala na Slovensko. Päť kusov techniky zostalo po nehode v Česku poškodených.