Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 2. 5. 2022
16:46
Za ruský plyn budeme platiť eurami, odkázal E. Heger pre BBC. Zatiaľ vraj nie sme pripravení vzdať sa dodávok z Ruska.Za ruský plyn budeme platiť eurami, odkázal E. Heger pre BBC. Zatiaľ vraj nie sme pripravení vzdať sa dodávok z Ruska.
16:04
Moldavsko by mohlo byť ďalším cieľom Ruska. Putin sa vraj rozhodol otvoriť nový vojnový front, píše denník The Times.Moldavsko by mohlo byť ďalším cieľom Ruska. Putin sa vraj rozhodol otvoriť nový vojnový front, píše denník The Times.
14:18
Potratovosť na Slovensku naďalej klesá. Minulý rok o 10 % aj bez neustálych pokusov konzervatívnych politikov sprísniť legislatívu.
13:33
Penta Real Estate predáva okrem iného časť Sky Parku aj Digital Parku. Kúpi ich bývalý spolumajiteľ Penty Jozef Oravkin.
12:23
Šéf ruskej armády len tesne unikol smrtiacemu útoku. Bol pri vojakoch vo frontovej línii.
11:31
Elon Musk tvrdí, že ho balila americká kongresmanka. Ocasiová-Cortezová označením „miliardár s citlivým egom“ myslela Zuckerberga.
9:50
Nemecko zásadne otočilo pri dovoze ropy z Ruska do EÚ. Je pripravené zaobísť sa bez nej aj niekoľko rokov.
8:18
Rafael Nadal skritizoval zákaz zúčastnenia sa Rusov na Wimbledone. Bráni ich, že nemôžu za to, čo sa deje na Ukrajine.Rafael Nadal skritizoval zákaz zúčastnenia sa Rusov na Wimbledone. Bráni ich, že nemôžu za to, čo sa deje na Ukrajine.
7:32
Prvá dáma USA navštívi Slovensko. Jill Bidenová sa na Deň matiek stretne s ukrajinskými utečencami.Prvá dáma USA navštívi Slovensko. Jill Bidenová sa na Deň matiek stretne s ukrajinskými utečencami.
Nedeľa 1. 5. 2022