Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2021, 19:14
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Učiteľ sa na motorke ponáhľal na prvú hodinu, tú však už nestihol. Zahynul po náraze do nákladiaka pri Revúcej

NEWS AUTONEHODA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

O život pri dopravnej nehode dnes na slovenských cestách prišli dvaja motorkári.

Pri dopravnej nehode v katastri obce Lubeník v Revúckom okrese prišiel o život motocyklista. TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

Odporúčané
Opustené sanatórium, kde liečili ľudí s tuberou aj partizánov. Boli sme sa pozrieť v Borovej hore, či tam naozaj straší Opustené sanatórium, kde liečili ľudí s tuberou aj partizánov. Boli sme sa pozrieť v Borovej hore, či tam naozaj straší 16. júna 2021, 9:36

Podľa informácií TV Markíza riadil motorku 52-ročný učiteľ, ktorý sa ráno ponáhľal na prvú vyučovaciu hodinu do školy v Lubeníku. Ako priblížili hasiči, pri udalosti došlo k zrážke nákladného vozidla s motocyklistom.

Vodič nákladiaka si motorkára vraj nevšimol, ten doňho narazil v plnej rýchlosti. Na mieste zasahovali štyria príslušníci HaZZ s jedným kusom techniky, prítomná bola i polícia a záchranná zdravotná služba. Štátna cesta II/532 bola po nehode uzavretá v oboch smeroch.

Dvaja motorkári v jeden deň

V jeden deň prišli na slovenských cestách o život hneď dvaja motorkári. Pri dopravnej nehode v katastri obce Dvorníky v okrese Hlohovec zomrel v piatok aj 46-ročný motocyklista. Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej osudným sa mu stal stret s autom VW Passat.


„Polícia je na mieste nehody a zisťuje okolnosti, za ktorých došlo k čelnej zrážke. V aute sa nachádzali dvaja muži, jeden z nich z miesta nehody ušiel. Policajti ho krátko nato vypátrali a zadržali. Výpovede osôb na mieste nehody sa rozchádzajú aj v tom, kto sedel za volantom auta. Presné príčiny nehody, ako aj mieru zavinenia polícia preveruje,“ uviedla.

Domov
Zdieľať
Diskusia