Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2021, 17:33
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Muž dorazil do nočného klubu v Bratislave s 20-centimetrovým nožom. Vyhrážal sa návštevníkom a policajtov porezal pri pacifikovaní

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Mestská polícia musela muža spacifikovať, pretože odmietol s agresívnym správaním prestať.

Po celom Slovensku sa pomaly opäť rozbieha nočný život. Epidemická situácia umožnila otvorenie nielen interiérov reštaurácií, ale aj barov a klubov, čo množstvo ľudí využilo ako miesto, kam sa vybrali stráviť piatkovú noc.

Odporúčané
Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom Ako čašníčka som na Slovensku zarobila viac ako mama doktorka v Minsku. Liza ako 17-ročná odišla z Bieloruska pred Lukašenkom 4. júna 2021, 9:30

Inak to nebolo ani v Bratislave, kde však v jednom nočnom podniku v časti Palisády museli zasahovať mestskí policajti. „Mestskí policajti zadržali v noci agresívneho muža ozbrojeného dvoma nožmi. V nočnom podniku na Palisádach slovne napádal návštevníkov,“ informovala mestská polícia na Facebooku.

Na muža zavolali prítomní návštevníci baru mestskú políciu, ale po príchode hliadky odmietal prestať s agresívnym správaním. Namiesto toho na policajtov zaútočil, a tak bol obmedzený na osobnej slobode.

„Muž bol ozbrojený kuchynským nožom s čepeľou dlhou dvadsať centimetrov a skladacím nožom. Policajti utrpeli pri zákroku ľahké povrchové poranenia,“ vysvetľuje mestská polícia.

Odporúčané
U mladíka Roba našli policajti dvakrát marihuanové cigarety. Súd mu naparil 12,5 roka za mrežami U mladíka Roba našli policajti dvakrát marihuanové cigarety. Súd mu naparil 12,5 roka za mrežami 5. júna 2021, 16:17

Nikomu z návštevníkov sa našťastie nič nestalo, pretože muž svoje dva nože nepoužil na napadnutie prítomných hostí, avšak policajti také šťastie nemali. Pri použití chvatov a hmatov sa muž zrejme nožmi zahnal, čo im spôsobilo povrchové poranenia.

„Radi by sme poprosili návštevníčky a návštevníkov nočných podnikov, aby dodržiavali protiepidemické opatrenia, správali sa k sebe slušne, a v prípade, že si všimnú akéhokoľvek porušovania verejného poriadku, aby kontaktovali príslušníkov mestskej polície na čísle 159,“ zakončila oficiálna stránka na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia