Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. júna 2021, 9:41
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Český tréner si na Slovákov trúfa: Váš štýl nám sedí, fandím vám, ale nie dnes

ŠPORT MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Reprezentačné tímy Slovenska a Česka sa dnes stretnú v zápase na majstrovstvách sveta v hokeji 2021.

Dnes o 15.15 h sa výber Slovenska stretne s Českom. S bratskou krajinou reprezentácia nehráva často, pôjde preto o vzácny moment, v ktorom zároveň nejde takmer o nič, keďže oba tímy majú na 100 % zabezpečený postup do štvrťfinále. Tréner Česka Filip Pešán si napriek tomu trúfa a myslí si, že Slovensko je pre jeho tím vhodným súperom aj vzhľadom na štýl hry. 

Slovákov porovnával s reprezentáciou Dánska, s ktorou sa Česi trápili. „Nechcem nič zakríknuť, ale zápas so Slovenskom by mohol byť pre nás prijateľnejší. Slováci hrajú agresívny a ofenzívny hokej. Tento štýl nám sedí. Mohol by to byť dobrý zápas,“ povedal Pešán podľa sportnet.sme.sk. Na tlačovej konferencii skonštatoval, že očakáva špeciálny zápas. Aj keď Slovákom postup praje, cíti vzájomnú rivalitu a rád by odchádzal zo zápasu ako víťaz. 
 

„Neexistuje zápas, v ktorom by som ich nechcel poraziť. Fandím im, ale nie zajtra,“ skonštatoval tréner českej reprezentácie. 

Odporúčané
Slovensko po ôsmich rokoch postupuje do štvrťfinále MS v hokeji! Slovensko po ôsmich rokoch postupuje do štvrťfinále MS v hokeji! 31. mája 2021, 21:21

Slováci sa stále trápia najmä v koncovke. Upozornil na to aj slovenský kouč Craig Ramsay po zápase so Švédskom. „Bohužiaľ, góly nedávame ľahko. Myslím si, že sme hrali veľmi dobre, využívali sme rýchlosť, napádali sme ich, vyvíjali sme tlak, boli sme v tom dobrí. Mali sme aj protiútoky a niekoľko dobrých šancí a striel,“ skonštatoval po zatiaľ poslednom prehratom zápase Slovenska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia