Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 14:25
Čas čítania 1:15
Daniel Mikolášik

Známa „najsexi rosnička“ sveta Yanet Garcia ohlásila, že si zakladá účet na Onlyfanse. Video si za deň pozrelo 1,2 milióna ľudí

Známa „najsexi rosnička“ sveta Yanet Garcia ohlásila, že si zakladá účet na Onlyfanse. Video si za deň pozrelo 1,2 milióna ľudí
Zdroj: Unsplash/Wevibe/volně k užití
OSOBNOSTI ONLYFANS
Uložiť Uložené

Za odomknutie svojich nahých fotiek si pýta 20 dolárov mesačne.

Známa bývalá moderátorka počasia mexickej televízie Yanet Garcia, označovaná aj za „najsexi rosničku na svete“, ohlásila veľkú novinku. Svojim takmer 14 miliónom fanúšikov na Instagrame prezradila, že si zakladá účet na platforme Onlyfans, cez ktorý bude ponúkať svoje exkluzívne odhalené fotky za peniaze, píše BroBible.

Odporúčané
Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans 17. januára 2021, 14:30

Video na Instagrame, v ktorom to oznámila, má za deň už vyše 1,2 milióna videní a predpokladá sa preto, že medzi aktuálnymi modelkami ovládajúcimi najvyššie priečky v počte predplatiteľov na Onlyfanse poriadne rozvíri vody. Na jej onlyfansovom profile sa aktuálne nachádza už 9 zamknutých príspevkov a mesačné predplatné u nej stojí 20 dolárov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia)

Príspevok na Instagrame jej okomentoval aj oficiálny profil Onlyfans, ktorý napísal, že ju víta v „rodine“ a teší sa, že sa pridala. O Garcii sa v minulosti písalo aj v súvislosti s jej rozchodom so známym profesionálnym hráčom Douglasom FaZe Censorom Martinom, ktorý sa s ňou rozišiel, aby sa vraj mohol viac venovať hre Call of Duty.

Odporúčané
Týmito 5 spôsobmi dnes mladí ľudia zarábajú peniaze na internete. Kryptomeny násobia aj ničia vklady, Onlyfans nemôže chýbať Týmito 5 spôsobmi dnes mladí ľudia zarábajú peniaze na internete. Kryptomeny násobia aj ničia vklady, Onlyfans nemôže chýbať 19. apríla 2021, 8:00

Neskôr prezradil, že dôvodom bolo aj to, že jej zachutili jeho peniaze, a tak to radšej ukončil. Hoci Garcia má dnes po boku už nového priateľa, svojmu bývalému môže vďačiť minimálne za to, že od rozchodu sa jej zdvojnásobil počet sledovateľov na Instagrame. Yanet sa dnes živí výlučne ako modelka; ako rosnička skončila ešte v roku 2019, keď sa presťahovala do USA.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia)

Princíp platformy Onlyfans je jednoduchý. Umelci, modelky, pornoherečky, tréneri či dokonca gameri alebo hudobníci pridávajú obsah, ktorý je určený len pre platiacich fanúšikov. Sami sa rozhodujú, ktoré fotky a videá zamknú a ktoré nie. Niektoré profily môžeš sledovať aj zadarmo, pri iných platíš mesačné predplatné (a môžeš získať zľavu, ak si kúpiš viac mesiacov naraz). 

V princípe je Onlyfans podobný známemu Patreonu, avšak tu je erotický obsah povolený. Na Patreone sa preto zhromažďujú skôr hráči, športovci, vlogeri či hudobníci, zatiaľ čo na Onlyfanse nájdeš v 90 % prípadov sex.

Domov
Zdieľať
Diskusia