Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2018, 14:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

S najsexi rosničkou sa v skutočnosti nerozišiel kvôli Call of Duty. Yanet zachutili jeho peniaze, tak vzťah ukončil

ZAUJÍMAVOSTI CALL OF DUTY FINANCIE PENIAZE YOUTUBE
Uložiť Uložené

Doug Martin opäť prehovoril o rozchode s rosničkou Yanet.

Zrejme si spomínaš na situáciu z polovice leta, keď profesionálny hráč Call of Duty Doug „Censor“ Martin oznámil, že sa rozchádza s najkrajšou rosničkou sveta Yanet Garciou.

Ľudia na sociálnych sieťach sa smiali z dôvodu, ktorý Doug uviedol ako príčinu rozchodu. Vraj sa plánuje aktívnejšie venovať tréningu v hre a nemá na frajerku čas. Yanet síce chvíľu bývala s Dougom v USA, ale vrátila sa do Mexika, aby pokračovala v kariére rosničky a modelky. 

Po pár mesiacoch sa však situácia očividne zmenila, pretože Doug už viac odmietol mlčať a na svoj Youtube nahral video, v ktorom opisuje, prečo sa naozaj rozišli.

Nešlo až tak o Call of Duty a pobyt v Mexiku, ale o fakt, že Yanet začali chutiť hráčove peniaze. Najskôr žiadala, aby sa s ňou delil o zisky zo svojich videí, čo mu veľmi nevoňalo. Napriek tomu jej kúpil auto, avšak jej sa vozidlo málilo.

Zareagovala veľmi negatívne, čo postupne Douga presvedčilo, že nastal čas na rozchod. Yanet pritom neustále kupoval darčeky, platil jej účty aj víza a rozmaznával ju.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Ona mu na oplátku určovala, s kým sa môže a nemôže kamarátiť a neustále ho komandovala. Najskôr sa o skutočné dôvody rozchodu podeliť neplánoval, lenže teraz sa rozhodol vyjsť s pravdou von.

Domov
Zdieľať
Diskusia