Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2021, 8:33
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Amy Adams videla vraždu susedky. Polícia ani vlastná rodina jej však neveria a hrozí, že sa zblázni

Amy Adams videla vraždu susedky. Polícia ani vlastná rodina jej však neveria a hrozí, že sa zblázni
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE WOMAN IN THE WINDOW
Uložiť Uložené

The Woman in the Window uvidíme na Netflixe už 15. mája. Sleduj nový trailer.

Hlavnú postavu thrilleru The Woman in the Window stvárnila Amy Adams. Tá trpí psychickými problémami, no podarí sa jej spriateliť so susedkou, ktorá býva naproti v paneláku. Následne sa jej život obráti hore nohami. Jedného dňa totiž cez okno vidí, ako ju vraždí manžel.

Nikto jej však neverí, dokonca ani policajti. Snímka bude plná dejových zvratov, takže ak máš rád záhadné príbehy, je pravdepodobné, že si ju užiješ.

Odporúčané
The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy The Invincible je animovaný seriál, v ktorom záporáci trhajú superhrdinom hlavy a neprežijú ani hlavné postavy 1. apríla 2021, 14:44

Režisér Joe Wright (Pokánie, Anna Karenina, Darkest Hour) natočil thriller The Woman in the Window ešte v roku 2018. Premiéru mal mať na jeseň 2019, lenže tvorcovia museli film pretáčať a prestrihávať. Na internete sa vyrojilo množstvo špekulácií. Snímka mala byť príliš chaotická a potrebovala prerobenie niektorých scén, čo tvrdí aj sám režisér v rozhovore pre Entertainment Weekly.

Špekulovalo sa však aj o tom, že štúdio Disney film chcelo rázne zmeniť po tom, čo kúpili štúdio Fox, ktoré film pôvodne natočilo. Nakoniec však snímka skončila na Netflixe a my sa asi nikdy nedozvieme, čo sa skutočne s týmto filmom dialo za oponou. Najdôležitejšie pre nás divákov bude, či sa výsledok vo finále podaril. To zistíme už 15. mája. 

Domov
Zdieľať
Diskusia