Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 10:43
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Fotograf, ktorý prežil haváriu vrtuľníka, pri ktorej zahynul Petr Kellner, chce vypovedať. Pád vraj nezavinila technická porucha

Fotograf, ktorý prežil haváriu vrtuľníka, pri ktorej zahynul Petr Kellner, chce vypovedať. Pád vraj nezavinila technická porucha
Zdroj: Alaska Department Of Public Safety
NEWS
Uložiť Uložené

Fotograf a učiteľ snoubordingu je v stabilizovanom stave a komunikuje s okolím. Podľa informácií portálu Český rozhlas chce vypovedať a objasniť dôvod tragédie.

27. marca sa na Aljaške zrútil vrtuľník, v ktorom zahynul český miliardár Petr Kellner a ďalšie štyri osoby. Jediný, kto prežil, je český fotograf a tréner snoubordingu David Horváth. Podľa informácií Českého rozhlasu je v stabilizovanom stave a komunikuje s okolím.

Údajne povedal, že chce spolupracovať s vyšetrovateľom a objasniť okolnosti nehody. Malo by sa tak stať, hneď ako mu to zdravotný stav dovolí. Spravodajský server Novinky.cz s odvolaním sa na informácie ČRo citoval Horvátha, ktorý tvrdí, že pád vrtuľníka nespôsobila technická porucha. 

Domov
Zdieľať
Diskusia