Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 12:51
Čas čítania 2:04
Richard Balog

Móda Refresher: Nájdi inšpiráciu v outfitoch Daniely Peštovej, Michaely Kocianovej alebo Leoša Mareša

Móda Refresher: Nájdi inšpiráciu v outfitoch Daniely Peštovej, Michaely Kocianovej alebo Leoša Mareša
Zdroj: Instagram / @daniela_pestova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Privítaj tohtoročnú jar ľahkými kúskami a jednoduchými kombináciami po vzore známych domácich tvárí.

Módny priemysel pohltil v priebehu posledných rokov takmer celý svet. Nielen mladí ľudia do 25 rokov sa čoraz viac zaujímajú o to, čo si oblečú či obujú, a inšpiráciu najčastejšie hľadajú na Instagrame.  

Veľmi šikovne to pritom vo svoj prospech už dlhší čas využívajú aj známe domáce tváre, ktoré svojimi outfitmi vedia ovplyvniť pri rozhodovaní naozaj veľké množstvo sledovateľov, a to či už pozitívne, alebo, naopak, aj negatívne. V nasledujúcich riadkoch však nájdeš výhradne svieže jarné kombinácie v podaní Daniely Peštovej, Michaely Kocianovej, Leoša Mareša alebo Petry Mackovej, ktorými sa pokojne môžeš inšpirovať. Teraz sa pohodlne usaď a vychutnaj si 10 najzaujímavejších outfitov

Odporúčané
Vybrali sme 10 najzaujímavejších párov bielych a svetlých tenisiek na nadchádzajúce mesiace    Vybrali sme 10 najzaujímavejších párov bielych a svetlých tenisiek na nadchádzajúce mesiace 26. marca 2021, 8:00

Daniela Peštová je pre nás každodennou inšpiráciou a pri pohľade na outfit nižšie rýchlo pochopíš prečo. Svieža kombinácia kúskov značiek ZIMMERMANN a Alice + Olivia je ako stvorená na teplé jarné dni.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Svoju romantickú tvár nám v ľahkých čiernych šatách z nedávnej spolupráce medzi značkou H&M a írskou návrhárkou Simone Rocha predviedla Karolína Chomisteková. Výsledný outfit doplnila o kovbojské čižmy s nápisom For Walking z dielní Off-White™.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Ivana Gáborík tentoraz vsadila na farebnú kombináciu ladenú tón v tóne a išlo o správny krok, ktorým sa môžeš inšpirovať aj ty. Kabát je značky Max Mara a mikina spoločne s džínsami nesie logo britského All Saints.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Petra Macková patrí medzi naše obľúbené módne influencerky a jej nadčasové outfity sú pastvou pre oči, o čom ťa presvedčí aj táto kontrastná kombinácia. Sveter je značky Ena Pelly.

Domov
Zdieľať
Diskusia