Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2021, 12:31
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Norbert Bödör zostáva vo väzbe, vinu naďalej popiera v plnom rozsahu

NEWS NORBERT BÖDÖR
Uložiť Uložené

Oligarcha z Nitry zostáva za mrežami v prípade kauzy Dobytkár.

Nitriansky podnikateľ Norbert Bödör, obvinený v kauze Dobytkár, ostáva vo väzbe. V pondelok o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu. Rozhodnutie nie je právoplatné.

Kauza Dobytkár sa týka údajných podvodov pri prerozdeľovaní eurofondov v štátnej Pôdohospodárskej platobnej agentúre a podnikateľa v nej obvinili z podozrenia, že v rámci podvodnej schémy legalizoval príjem z trestnej činnosti.

Odporúčané
Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó 4. decembra 2020, 10:18

Oligarcha z Nitry je obvinený aj v kauze Očistec, tentokrát ako šéf organizovanej zločineckej skupiny. V hierarchii pod ním sa mal podľa vyšetrovateľa nachádzať bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. 

Bödörova skupina mala mať 3 základne ciele – udržanie politickej moci strany SMER-SD, obsadenie všetkých dôležitých najvyšších funkcií v bezpečnostných zložkách štátu a zadováženie finančnej hotovosti, resp. iných výhod.

Domov
Zdieľať
Diskusia