Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2021, 10:40
Čas čítania 1:15
Viktor Kniš

Celá rodina sme potrebovali rehabilitáciu, tvrdí Vémola. Vo videu bráni kúpele, na ktoré upozornil aj Úrad verejného zdravotníctva

NEWS
Uložiť Uložené

Karlos Vémola nahral video pre Spa Aphrodite, v ktorom obhajuje svoj pobyt s 9-člennou rodinou.

Podľa Karlosa Vémolu je neprajník každý, kto jemu a jeho 9-člennej rodine nedopraje pobyt v kúpeľoch počas lockdownu. Reagoval tak na instagramové komentáre, v ktorých mu verejnosť píše, že v súčasnej dobe nie je bezpečné navštevovať kúpeľné zariadenia.

Vémola si myslí, že každý z nás by mal kúpele navštíviť, pretože podľa jeho názoru je dôležité dbať na svoje zdravie v čase pandémie. Tvrdí, že on aj členovia jeho rodiny prešli vstupnou lekárskou prehliadkou a jeho rodičia aj manželka dlhodobo trpia zdravotnými problémami. 

Známy bojovník obhajuje seba aj kúpele priamo na profile Spa Aphrodite. Aj keď tvrdí, že ide o cenné rady pre tých, ktorí majú zdravotné problémy, na jeho účtoch sa video neobjavilo.

Kúpele už počas uplynulého týždňa kontrolovali aj úrady. „Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Žiline zistil v utorok 26. januára 2021 počas večernej kontroly v zariadení SPA Aphrodite Rajecké Teplice, že sa tam nachádzajú aj osoby bez návrhu lekára na liečbu,“ uviedla Refresheru hovorkyňa ÚVZ.

Domov
Zdieľať
Diskusia