Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2021, 11:17
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Primátor Liptovského Mikuláša si za mestské peniaze kúpil tri lyžiarske bundy za 800 €. Ide o ochranný odev, bráni sa

NEWS LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Uložiť Uložené

Lyžiarske bundy Rossignol mesto navyše nakúpilo predražené.

Primátor Liptovského Mikuláša a poslanec mimoparlamentnej strany Hlas-SD Ján Blcháč si nakúpil tri lyžiarske bundy za 795 €, ktoré zaplatila mestská kasa. Ide o modré bundy značky Rossingol, model Rapide, ktoré mesto navyše nakúpilo predražené.

Odporúčané
S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém S odchodom do Pellegriniho Hlasu nechal Peter Žiga v Smere aj miliónové kauzy. Vratky DPH nie sú zďaleka jediný problém 17. decembra 2020, 12:21

Podľa faktúry vystavenej maloobchodom so športovými potrebami SKL s.r.o. so sídlom v Dolnom Kubíne totiž jedna bunda stála približne 300 €. V internetových obchodoch sa však tento model predáva v cenových reláciách od 150 do 190 €.

primátor
Zdroj: Facebook (Ján Blcháč - z denníka primátora)

Hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková tvrdí, že išlo o štandardný nákup. Lyžiarske bundy mesto považuje za ochranný odev proti chladu. Naposledy vraj zabezpečovali riadenie havarijného stavu, keď v meste roztrhlo hlavné vodovodné potrubie.

Domov
Zdieľať
Diskusia