Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2021, 14:03
Čas čítania 1:20
Lukáš Čelka

Budaj: Občianske združenie bývalého Matovičovho poradcu dotáciu 390-tisíc nedostane

NEWS
Uložiť Uložené

Agentúra životného prostredia sa rozhodla od zmluvy odstúpiť, pretože Kalinský si nesplnil svoju povinnosť informovať o vzniku potenciálneho konfliktu záujmov, nakoľko začal pracovať pre Igora Matpviča.

Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) neposkytne bývalému poradcovi premiéra Pavlovi Kalinskému a jeho občianskemu združeniu Za lepšiu spoločnosť 390-tisícovú dotáciu.

Odporúčané
Raya a posledný drak vyniká krásnymi postavami, vtipnými scénami a úžasným fantasy svetom. Dočkáme sa animáku roka? Raya a posledný drak vyniká krásnymi postavami, vtipnými scénami a úžasným fantasy svetom. Dočkáme sa animáku roka? 27. januára 2021, 13:43

SAŽP sa rozhodla od zmluvy odstúpiť, pretože Kalinský si nesplnil svoju povinnosť informovať o vzniku potenciálneho konfliktu záujmov, nakoľko začal pracovať pre Igora Matoviča. Informoval o tom na dnešnej tlačovej konferencii minister životného prostredia Ján Budaj.

Pavol Kalinský aj po vypuknutí kauzy obhajoval projekty a tvrdil, že si za nimi stojí. Rozhodol sa preto aj ukončiť spoluprácu s Igorom Matovičom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia