Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 16:49
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Bernie Sanders sa smeje na memes, ktoré o ňom internet vyrába. K ženám zo Sexu v meste či Conorovi McGregorovi výborne zapasoval

NEWS
Uložiť Uložené

Americký senátor vzbudil na inaugurácii nového prezidenta viac pozornosti ako samotná hlava štátu.

Americký senátor Bernie Sanders sa minulý týždeň zúčastnil na inaugurácii nového prezidenta Joea Bidena. Vzorne sedel na stoličke s odstupom od ostatných pozvaných hostí, na tvári mal nasadené rúško, prekrížené nohy aj ruky, na ktorých mal navlečené veľké palčiaky. 

Netrvalo dlho a internet si na vtipnej póze senátora zgustol. Neprítomný výraz a celkový spôsob, akým Sanders sedel, vyprovokoval množstvo obrázkov a fotomontáží, vďaka ktorým sa dostal k ženám z legendárneho Sexu v meste, do oktagonu ku Conorovi McGregorovi, na lavičku vedľa Foresta Gumpa, ale aj do viacerých slovenských meme obrázkov. 

Bernie Sanders teraz na šírenie svojich memes zareagoval, keď prijal pozvanie do talkshow Setha Meyersa. Ten ho v prvých minútach vyspovedal práve o tom, či fotomontáže zaregistroval a či sa na nich aj zasmial. Keď mu moderátor ukazoval obrázok, kde sedí vedľa herečiek zo Sexu v meste, Sanders sa schuti zasmial a skonštatoval, že mu ich asistenti ukazujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia