Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 11:37
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Norbert Bödör zostáva vo väzbe minimálne do apríla, rozhodol súd

NEWS NORBERT BÖDÖR
Uložiť Uložené

Oligarcha z Nitry je obvinený z viacerých trestných činov. Rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu zatiaľ nie je právoplatné.

Nitrianskemu podnikateľovi Norbertovi Bödörovi v rámci akcie NAKA pod názvom Dobytkár, Špecializovaný trestný súd v Pezinku predĺžil väzbu do apríla tohto roku.

„Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu o návrhu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) zo dňa 29. decembra 2020 na predĺženie lehoty trvania väzby v prípravnom konaní dňa 12. januára 2021 rozhodol, že predlžuje lehotu väzby u obvineného N. B., ako aj u obvineného P. K. do 1. apríla 2021. Sudca väzbu obvinených dohľadom probačného a mediačného úradníka nenahradil,“ informovala hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková. Na predĺženie väzby upozornila TV Joj. Obvinení sa môžu voči rozhodnutiu odvolať.

Domov
Zdieľať
Diskusia