Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2021, 9:31
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Sulík: Útoky Igora Matoviča sú cez čiaru, zodpovednosť za tisícky obetí nenesiem

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Minister hospodárstva sa na tlačovej konferencii prišiel obhájiť po útokoch od predsedu vlády.

Richard Sulík sa so svojou stranou Sloboda a Solidarita nechystá opustiť vládnu koalíciu. „S ministrami zostaneme jej pevnou súčasťou, lebo náš odchod by Slovensku nijak nepomohol,“ vyhlásil minister hospodárstva. Sulík nemá pocit, že svojím odchodom z vlády by sa v krajine čokoľvek zlepšilo.

Odmietol, že by Igorovi Matovičovi posielal akékoľvek odkazy o tom, že by sa vyhrážal a chystal položiť vládu. Elementárna logika podľa Sulíka hovorí, že ani po odchode SaS by vláda neskončila. Urážky od predsedu vlády sú podľa neho za čiarou a v niektorých prípadoch vraj napĺňajú trestno-právnu rovinu skutkovej podstaty ohovárania.

Odporúčané
Matovič vybuchol v reakcii na kritiku plošného testovania. Tancujete na hroboch ľudí, tak nám tie vakcíny sami vyrobte Matovič vybuchol v reakcii na kritiku plošného testovania. Tancujete na hroboch ľudí, tak nám tie vakcíny sami vyrobte 13. januára 2021, 12:00

Minister Sulík sa vyjadril aj k nákupu antigénových testov, za ktoré od premiéra schytal hromadu kritiky. Igor Matovič svojho ministra viackrát obvinil, že objednal zlé testy značky RapiGen, ktorými by vraj nenechal otestovať ani psa.

Sulík však vyhlásil, že tieto testy Slovensko obstarávalo ešte pred prvým celoplošným testovaním na jeseň a celý nákup riadil sám Igor Matovič.

Domov
Zdieľať
Diskusia