Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2020, 11:38
Čas čítania 0:21
Viktor Kniš

VIDEO: Veterná búrka v Tatrách hádzala s lanovkami akoby boli z papiera

NEWS VÍCHRICA
Uložiť Uložené

Veterná búrka Hermine naplno udrela aj v Belianskych Tatrách. Našťastie v čase, keď na lanovkách nikto nebol.

Na Slovensku udrela silná veterná búrka, ktorá dostala v Európe pomenovanie Hermine. Video Nového času zachytáva, ako extrémne silný vietor pohadzuje s lanovkami v Belianskych Tatrách. Našťastie, v tom čase boli všetky sedačkové lanovky mimo prevádzky a nikomu sa nič nestalo. Silný vietor by mal ustáť na území Slovenska v stredu. 

Odporúčané
Núdzový stav bude môcť vláda opakovane predlžovať, prezidentka Čaputová podpísala zákon. Spôsob prijatia otvorene kritizuje Núdzový stav bude môcť vláda opakovane predlžovať, prezidentka Čaputová podpísala zákon. Spôsob prijatia otvorene kritizuje 29. decembra 2020, 7:40

Na veternú búrku upozorňuje aj Horská záchranná služba. „Počas dvoch nasledujúcich dní očakávame na horách silný nárazový vietor spojený so snežením a nízkou dohľadnosťou. Odporúčame návštevníkom, aby tieto podmienky zohľadnili pri plánovaní aktivít vo vysokohorskom teréne,“ uvádza HZS na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia