Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 10:41
Čas čítania 1:19
Adam Novosad

Frajer mladej hviezdy Zuzany Kravárikovej je veľmi žiarlivý. „Ver mi a hotovo!“ hovorí mu herečka, keď ju provokuje

NEWS
Uložiť Uložené

Mladá hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia prehovorila o svojej polovičke.

Herečka Zuzana Kraváriková sa vďaka účinkovaniu v seriáli Oteckovia stala jednou z najžiadanejších mladých tvarí slovenského šoubiznisu. Na Instagrame nazbierala obrovskú fanúšikovskú základňu, počas prvej vlny koronavírusu začala točiť videá na YouTube a, samozrejme, neustále sa učí texty, aby mohla pokračovať v kariére v Oteckoch.

Medzitým si však dnes 19-ročná herečka našla frajera. Na svojom Instagrame ho ukázala viackrát, ale často ho fotila len zozadu, čo sa zmenilo až v poslednom čase. Divákov očividne jej vzťah zaujíma, a tak o ňom Kraváriková porozprávala v epizóde Markíza Backstage, kde vysvetlila, ako sa stretli a či to z jej strany bola láska na prvý pohľad.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Zuzana Kraváriková (@zuzana_kravarikova)

„Spoznali sme sa v reštaurácii, to som ešte chodila na konzervatórium,“ objasnila herečka. Reštauráciu navštevovala najmä preto, že v nej pracoval jej brat, ale keď prvýkrát zbadala svojho budúceho priateľa ako obsluhoval hostí, z jej strany to naozaj bola láska na prvý pohľad. Aj keď prvý dojem neurobil najlepší.

Keď nastal čas, aby si od nich vypýtal objednávku, Zuzana Kraváriková očakávala milšiu reakciu. „Tak ja by som si dala toto. A on, že to je všetko?“, zareagoval on ako čašník. „Odporný bol a nepáčilo sa mi to,“ vysvetlila, že chvíľku trvalo, kým si padli do oka. Herečka však brata v reštaurácii navštevovala naďalej, a tak sa po nej vysnívaný čašník začal obzerať a napokon z toho bola láska.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Zuzana Kraváriková (@zuzana_kravarikova)

Nakoniec šli na rande, ale medzitým mu herečka nechávala dvojeurové tringelty, čo on zbieral a potom jej ich aj vrátil, vraj nech neblázni. „On teraz robí ITčkara a grafika, to mu aj ide a celkom ho to baví,“ priblížila herečka. Vraj ju má tak veľmi rád, že by bol najradšej stále s ňou.

Odporúčané
KVÍZ: Vznikli tieto fotky pred alebo počas pandémie koronavírusu? Slováci občas akoby na riziko zabúdali KVÍZ: Vznikli tieto fotky pred alebo počas pandémie koronavírusu? Slováci občas akoby na riziko zabúdali 9. decembra 2020, 19:55

A keď padla otázka, či nežiarlil aj skrz pikantným scénam s hereckým kolegom Oliverom Oswaldom, Kraváriková priznala, ako to funguje. „Tak sem-tam má nejaké poznámky, ale to myslí zo srandy. Inak je veľmi, veľmi, veľmi, veľmi žiarlivý,“ povedala. Vraj sa o žiarlivosti vždy porozprávajú a ona mu vždy povie, že z jej pohľadu nemá prečo žiarliť. „Ver mi a hotovo!“ opakuje mu podľa jej slov dookola.

Domov
Zdieľať
Diskusia