Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2020, 22:04
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 je najpredávanejšou PC hrou vôbec. Celkovo si hru predobjednalo 8 miliónov hráčov, väčšina digitálne

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Užívaš si už Night City aj ty?

Len pred pár dňami sa Blizzard radovalo z toho, že ich expanzia pre World of Warcraft s názvom Shadowlands predala viac ako 3,7 milióna kópií. Hra sa tak automaticky stala najpredávanejšou počítačovou hrou v rámci predobjednávok a predajov z prvého dňa. Prvenstvo im však dlho netrvalo.

CD Projekt Red totiž oznámilo, že sa im podarilo zaregistrovať až 8 miliónov predobjednávok pre Cyberpunk 2077. Futuristická RPG hra vyšla už dnes, pričom zlomila hneď niekoľko rekordov.

Na Steame ju v deň vydania hralo súbežne viac ako milión hráčov a hra mala dokonca o milión viac predobjednávok ako GTA V. V čase vydania GTA V však bola doba úplne iná, takže sa to objektívne porovnávať nedá.

Odporúčané
V čom Xbox Series X prekonal PS5 a v čom je zase japonská konzola niekoľkonásobne lepšia? V čom Xbox Series X prekonal PS5 a v čom je zase japonská konzola niekoľkonásobne lepšia? 2. decembra 2020, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia