Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je PR správa spoločnosti KFC.
2. decembra 2020, 16:39
Čas čítania 1:26
Sponzorovaný obsah

Vianoce v KFC? Vychutnáš si ich so Santa Bucket s Popcorn Kura zdarma

GASTRO
Uložiť Uložené

Ani vianočné menu sa nezaobišlo bez kuracích klasík.

Ho - ho - hoduj ako Santa! Takto KFC pozýva na svoje nové vianočné menu s príznačným názvom Santa Bucket. Ešte predtým, ako sa pustíme do zemiakových šalátov, kapustníc či iných vianočných dobrôt, si tak môžeme užiť špeciálnu nádielku kuracích pochúťok v KFC. K špeciálnemu menu zákazníci dostanú zadarmo aj jesennú novinku Popcorn Kura. Je to popcorn alebo kura? 

“Predvianočný čas si môžeme spríjemniť aj inak ako tradičnými pochutinami, ktoré sú typické pre tento čas. My sme to v KFC uchopili po svojom a do aktuálnej ponuky sme zaradili špeciálne Santa Bucket menu, v ktorom nájdu zákazníci niekoľko našich kuracích pochúťok naraz. Veríme, že Santa Bucket spríjemní našim zákazníkom nejeden predvianočný večer s priateľmi,” hovorí Agnieszka Imsirovic, marketingová riaditeľka KFC Slovensko.

KFC, kfc menu, santa bucket, fastfood, kura, coca-cola
Zdroj: KFC


Santa Bucket obsahuje šesť kúskov Hot Wings a štyri kúsky Crispy Strips. V rámci menu zákazník dostane hranolky, nápoj podľa vlastného výberu a ako bonus Popcorn Kura zadarmo. Túto novinku zaradilo KFC do svojej ponuky koncom septembra. Navodí ti atmosféru kina a pohladí chuťové poháriky malými, mierne pikantnými, kúskami kuracích pŕs, ktoré sú servírované ako popcorn. 

KFC, kfc menu, santa bucket, fastfood, kura, coca-cola
Zdroj: KFC

Všetky reštaurácie KFC sú otvorené v režime take-away alebo drive, prípadne cez partnerov doručovacích služieb Wolt, Bistro a BoltFood. Viac informácií k aktuálnej otváracej dobe jednotlivých reštaurácií nájdeš na webovej stránke KFC a sociálnych sieťach.

KFC a tajný recept Colonela Sandersa 

Kuracie špeciality KFC majú svoju typickú chuť, ktorých prípravu chráni tajný recept Colonela Sandersa, zakladateľa značky. Svoj unikátny recept na obaľovaciu zmes kreoval celé štyri roky a v roku 1939 dokončil jeho skladbu, ktorá obsahuje 11 bylín a korenín. KFC Originálny Recept je prísne chránený a dodnes sa nezmenil. V roku 1955 získal Colonel Sanders patent aj na svoju špeciálnu metódu vyprážania. 

Len pár ľudí pozná 11 byliniek a korenín, ktoré tvoria jeho tajnú receptúru. Je chránená zložitými bezpečnostnými opatreniami vrátane pravidla, že rôzne spoločnosti pripravujú vždy len časť zmesi korenín, aby nikto nikdy nemal kompletný recept. 

KFC, colonel sanders, kfc logo
Zdroj: Unsplash/Maxime Lebrun

KFC v číslach 

  • KFC má momentálne viac ako 23-tisíc reštaurácii vo viac než 140 krajinách.
  • Každých 6 hodín sa otvorí nová reštaurácia KFC. 
  •  Kuriéri KFC každý rok prejdú vzdialenosť 5 000-krát väčšiu, ako je obvod zemegule. 
  • Najpredávanejšie na Slovensku sú Hot Wings Bucket a Zinger Burger.
  • Zinger sa v roku 2017 stal prvým kuracím sendvičom,

    ktorý letel do vesmíru.

Domov
Zdieľať
Diskusia