Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2020, 19:54
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Internetových hrdinov konfrontovali s tragickou realitou v slovenských nemocniciach. Na Facebooku sa im vypisovalo ľahko

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ministerstvo zdravotníctva chcelo poukázať na kontrast medzi tragickou realitou a internetovým hrdinstvom konšpirátorov.

Napriek tomu, že v slovenských nemocniciach momentálne zomierajú na Covid-19 desiatky pacientov, internetoví odborníci majú neustále potrebu zľahčovať situáciu, spochybňovať dokonca existenciu vírusu či odsudzovať očkovanie.

Aj preto sa ministerstvo zdravotníctva rozhodlo prostredníctvom svojej facebookovej stránky poukázať na hlúposti, ktoré konšpirátori šíria po internete, a konfrontovať ich s tragickou realitou v slovenských nemocniciach.

Na pomoc si zavolali fotografa Michala Burzu, ktorý sa šiel pozrieť na nočnú službu na Covid oddelenie a na klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny vo Fakultnej nemocnici Trnava.

Domov
Zdieľať
Diskusia