Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2020, 16:29
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Monika Jankovská údajne začala vypovedať, ako prvého si na mušku mala zobrať Ficovho exministra z Pellegriniho Hlasu

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ PETER ŽIGA
Uložiť Uložené

Podľa informácii portálu Topiek vypovedala Monika Jankovská proti exministrovi Smeru, ktorý je momentálne členom strany Hlas.

Portál Topky.sk informuje o zisteniach, ktoré sa majú týkať výpovede Moniky Jankovskej. Tá sa údajne rozhodla po mesiacoch vo väzbe spolupracovať s vyšetrovateľmi. Podľa Topiek už absolvovala aj niekoľkohodinový výsluch, kde mala opísať minimálne jeden konkrétny skutok. „Ako prvé padlo meno exministra životného prostredia Petra Žigu,“ uvádza bulvárny portál, ktorému to mali potvrdiť dva zdroje z prostredia vyšetrovania.

Odporúčané
Prešli na stranu zločinu, kompromateriály môžu mať stále v hlavách. Sudca popísal, prečo zobral Gašpara a spol. do väzby Prešli na stranu zločinu, kompromateriály môžu mať stále v hlavách. Sudca popísal, prečo zobral Gašpara a spol. do väzby 13. novembra 2020, 18:57

Exminister za stranu Smer a súčasný člen strany Hlas Petra Pellegriniho tvrdí, že nevie, o čom by mohla v jeho neprospech Monika Jankovská prezývaná „Kočnerova opička“ vypovedať. „Ale počkám, keď ma predvolajú, dám výpoveď. Ja k tomu zaujmem stanovisko. K čomu ona mohla vypovedať, ja naozaj neviem. Ja nemám žiadnu vedomosť o tom, že by ona mala dôvod na mňa podávať trestné oznámenie,“ povedal Peter Žiga pre Topky, ktoré zistili, že bývalá štátna tajomníčka mala podať svoju výpoveď formou trestného oznámenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia