Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2020, 16:34
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Posilky musia zostať otvorené! Briti zaparkovali tank pred parlamentom na výstrahu pre vládu, ktorá zatvorila posilňovne

NEWS
Uložiť Uložené

V Spojenom kráľovstve čaká na obyvateľov od štvrtka nový mesačný lockdown, ale tento krok sa nestretol s veľkou popularitou.

Britský premiér Boris Johnson v posledných dňoch pochopil závažnosť situácie a ohlásil nový mesačný lockdown. Na to, aby mohol krajinu čiastočne zatvoriť, potreboval požehnanie parlamentu, a tak sa v stredu 4. novembra v Londýne hlasovalo o tom, či sa v krajine opäť zavedú prísne opatrenia. Stalo sa tak, a Johnson vyjadril vieru, že lockdown prispeje k tomu, aby mala Británia slobodnejšie Vianoce, informuje Metro.

V rámci lockdownu, ktorý začína platiť od štvrtku 5. novembra, musia zostať zatvorené všetky prevádzky a obchody, ktoré nie sú nevyhnutné k bežnému životu. Patria medzi ne aj posilňovne, ale spoločnosť Grenade s motivačným spíkrom Jamesom Haskellom nesúhlasia s takýmto názorom.

Domov
Zdieľať
Diskusia