Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2020, 16:44
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

66-ročného Jackieho Chana naháňa v traileri na akčný film Vanguard lev

FILMY A SERIÁLY VANGUARD
Uložiť Uložené

Snímka sa dostane aj do kín.

Ázijský film Vanguard sa dostane aj do amerických kín. Už koncom novembra si tak fanúšikovia tohto žánru a najmä Jackieho Chana budú môcť užiť poriadny akčný film. V kinách sa ich od marca veľa neobjavilo, takže nepochybujeme, že si svojich divákov nájde. U nás sú kiná v súčasnosti zatvorené, no aj keby boli otvorené, zrejme by sme v nich Vanguard nevideli. 

Odporúčané
Sean Connery za sebou zanechal jedny z najlepších a najobľúbenejších filmov našej generácie. Týchto 10 by mal vidieť každý fanúšik Sean Connery za sebou zanechal jedny z najlepších a najobľúbenejších filmov našej generácie. Týchto 10 by mal vidieť každý fanúšik 31. októbra 2020, 17:45

Jackie Chan bude vo filme hrať účtovníka, ktorého chce zabiť najsmrteľnejšia zabijácka organizácia. Je na elitnom tíme Vanguard, aby ho dokázali ochrániť. Snímka mala nepochybne drahú produkciu.

Natáčali v Londýne, Dubaji, Zambii či v Indii a diváci sa môžu tešiť na akciu na vode, na súši či vo vzduchu. V traileri sme dokonca videli, ako Jackie Chan uteká pred levom. Samozrejme, ide o počítačový trik. 

Domov
Zdieľať
Diskusia