Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2020, 16:21
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Konšpirátori spájajú testovanie na koronavírus s hokolaustom Židov

NEWS HOLOKAUST KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Čo na to polícia?

Instagramový účet @tabulahanby pravidelne pridáva komentáre zo sociálnych sietí, za ktoré by sa ľudia mali, ako už z názvu vyplýva, jednoducho hanbiť. Administrátor účtu si aktuálne všimol, že na Facebooku začal kolovať obrázok so znakom židovskej hviezdy, na ktorej je napísané „netestovaný“

Príspevok užívateľ Pavol M. umiestnil do facebookovej skupiny s názvom SLOVENSKO ZANIKÁ. NEDOVOĽME TO!!! PRIDAJTE SA K NÁM!!!, ktorá je preplnená množstvom hoaxov a nenávistných príspevkov.

Odporúčané
Nacistický koncentračný tábor Auschwitz, kde zavraždili viac ako milión ľudí, vrátane Slovákov, oslobodili pred 75 rokmi Nacistický koncentračný tábor Auschwitz, kde zavraždili viac ako milión ľudí, vrátane Slovákov, oslobodili pred 75 rokmi 1. septembra 2019, 12:15

Fotografia jasným spôsobom zrovnáva nacistické označovanie Židov počas druhej svetovej vojny, ktoré viedlo k holokaustu, s ľuďmi, ktorí sa odmietajú ísť testovať na koronavírus. Testovanie na koronavírus však slúži na to, aby štát obmedzil šírenie ochorenia Covid-19, a tým zachránil životy. O akejkoľvek podobnosti s vyvražďovaním nevinných ľudí preto nemôže byť vôbec reč.

Domov
Zdieľať
Diskusia