Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 17:06
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Assassin’s Creed dostane na Netflixe hraný aj animovaný seriál. Ubisoft plánuje vytvoriť veľký svet asasínov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Netflixe sa dočkáme desiatok hodín zo sveta Assassin’s Creed.

Deadline prichádza so správou, ktorá poteší každého fanúšika hernej série Assassin’s Creed. Netflix v spolupráci s francúzskym Ubisoftom stojacim za hernou sériou pracuje na vlastných seriáloch zo sveta asasínov. Podľa všetkého nás čaká hneď niekoľko animovaných a hraných a seriálov, ktoré budú na streamovacej platforme pribúdať v nasledujúcich rokoch. 

Odporúčané
Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? 19. septembra 2020, 15:44

Ako prvého sa dočkáme epického hraného seriálu za poriadny balík peňazí. Netflix v súčasnosti hľadá showrunnera, ktorý by seriál vytvoril a zabezpečil jeho kvalitu. Ubisoft plánoval seriál už v roku 2017, pár mesiacov po premiére filmového spracovania, ktoré neohúrilo kvalitou a šlo aj o kasový prepadák. 

Vtedy ho mal pripraviť Adi Shankar (pre Netflix produkuje vynikajúcu Castlevaniu), no to sa zrejme zmenilo. Herná séria Assassin’s Creed predala od svojho prvého dielu z roku 2006 už viac ako 155 miliónov kópií. Toto číslo poriadne narastie už o pár týždňov, keď vyjde Assassin’s Creed Valhalla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia