Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. októbra 2020, 11:46
Čas čítania 1:26
Adam Novosad

Boratova dcéra sa dostala až k Donaldovi Trumpovi do Bieleho domu. Nemusela mať ani negatívny test na koronavírus

NEWS BORAT 2
Uložiť Uložené

Sledovala Trumpa zo vzdialenosti pár metrov a poklebetila si aj s jeho synom.

Sacha Baron Cohen v pokračovaní filmu Borat potvrdil, že je komediálny génius. Veľkú časť pozornosti však na seba strhla aj herečka Maria Bakalova, ktorá si vo filme zahrala Boratovu dcéru Tutar a podarilo sa jej napáliť hneď niekoľko známych osobností. Jej najväčšou korisťou sa stal Trumpov osobný právnik Rudy Guiliani, ktorý s ňou skončil v spálni hotelovej izby, upozorňuje TMZ.

Najnovšie video, ktoré zverejnenil oficiálny Boratov profil však upozorňuje na to, že ani v čase pandémie koronavírusu si ochranka v Bielom dome nerobí ťažkú hlavu z toho, kto im v ňom pobehuje. Maria Bakalova sa koncom septembra, vďaka reportérke OAN News Chanel Rion, bez problémov dostala do novinárskej miestnosti, kde robia mediálne brífingy.

Od Bakalovej pritom nevyžadovali žiadne zvláštne povolenie ani negatívny test na koronavírus, čo v čase, keď v USA denne stále pribúdajú desiatky tisíc pozitívnych ľudí vyznieva nezodpovedne. Na recepciu s Trumpom sa však dostala ešte vo februári tohto roka, kde sa rozprávala aj priamo s jeho synom.

Odporúčané
Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? Ako natáčali Borata 2 a ktoré scény boli dohodnuté s hercami? 29. októbra 2020, 9:30

Na film medzitým zareagoval samotný Donald Trump, ktorý Sachu Barona Cohena označil za nevtipného tvorcu. Vraj sa ho Cohen kedysi snažil nachytať, ale Trump bol prezieravý a ako jeden z mála ho prekukol a odmietol. 

Odporúčané
Recenzia: Pri sledovaní Borata 2 som od smiechu spadol zo stoličky. Ultimátna komédia zosmiešňuje USA v neuveriteľných scénach Recenzia: Pri sledovaní Borata 2 som od smiechu spadol zo stoličky. Ultimátna komédia zosmiešňuje USA v neuveriteľných scénach 24. októbra 2020, 14:30

Trump nazval Cohena podlizovačom či úchylom, čo sa však hercovi pozdávalo. Prezidentovi poďakoval za bezplatnú publicitu a odkázal mu, že ani on si o ňom nemyslí, že je vtipný a napriek tomu sa mu smeje celý svet.

Vraj stále hľadá ľudí, ktorí by si zahrali rasistických šašov, a po voľbách nebude mať od 20. januára aj tak prácu, a tak ho Trump môže kontaktovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia