Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2020, 10:45
Čas čítania 0:36
Richard Balog

Slovenskí architekti ti ukážu, ako si poradili s rekonštrukciou zanedbaného bytu

Slovenskí architekti ti ukážu, ako si poradili s rekonštrukciou zanedbaného bytu
Zdroj: Maroš Fečík
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Výhľad na Kuchajdu, Kamzík a Karpaty sú len čerešničkou na torte tohto bývania od PLUSMINUSARCHITECTS.

Rekonštrukcia, ktorá sa podarila až nad očakávania dobre, ale architektom dala poriadne zabrať. Skúsený tandem Maroša Fečíka a Filipa Kandravého premenili zanedbaný 4-izbový byt neďaleko jazera Kuchajda na nadčasové bývanie s príjemnou atmosférou.  

Byt s výmerou 124 metrov štvorcových v polyfunkčnom dome z roku 2007 vznikol nešťastným spojením 2 menších obytných jednotiek. 

Odporúčané
Jedna z najdrahších bratislavských novostavieb s rukopisom Zahy Hadid bude ukrývať aj takýto sofistikovaný byt Jedna z najdrahších bratislavských novostavieb s rukopisom Zahy Hadid bude ukrývať aj takýto sofistikovaný byt 15. októbra 2020, 14:06

Architekti z ateliéru PLUSMINUSARCHITECTS byt kompletne očistili od nenosných konštrukcií, podláh a tiež (ne)vkusu. Nechali len nosný skelet s obvodovými múrmi, čím sa priestor začal podobať požiadavkám nových majiteľov. Nanovo usporiadali izby aj funkčné zóny a schovali všetko, čo nemá byť na očiach návštevníkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia