Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 20:29
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Nový Spider-Man sa ukazuje v novej grafike. Miles Morales a Peter Parker sú hviezdami nového traileru

TECH
Uložiť Uložené

Súboj s bossom, hojdanie sa na pavučine a nádherná grafika. Sleduj nový trailer pre Spider-Man: Miles Morales.

Vývojári zo štúdia Insomniac Games (Resistance, Ratchet & Clank) sa spojili s videoherným magazínom Game Informer, ktorý v nasledujúcich dňoch a týždňoch odhalí nové zábery a exkluzívne informácie z hry Spider-Man: Miles Morales. Dozvedeli sme sa tak množstvo potešujúcich noviniek, čo len znásobí počet hráčov, ktorí si hru kúpia. 

Odporúčané
Vďaka týmto 3 skvelým hrám za babku zabudneš na nové opatrenia proti šíreniu vírusu Vďaka týmto 3 skvelým hrám za babku zabudneš na nové opatrenia proti šíreniu vírusu 13. októbra 2020, 10:02

Príbeh sa odohráva rok po udalostiach hry Marvel’s Spider-Man na PS4. Miles má 17 rokov a je jedinou hrateľnosťou postavou v hre. Ide o plnohodnotné pokračovanie, ktoré je o čosi kratšie ako jednotka s Petrom Parkerom. Vrátia sa známe tváre, ale dočkáme sa aj celkom nových, vrátane viacerých záporákov. Hra má obsahovať oveľa epickejšie akčné scény. 

Späť
Zdieľať
Diskusia