Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020, 13:16
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

V Spider-Man 3 uvidíme Electra v podaní Jamieho Foxxa, ktorý záporáka stvárnil v Amazing Spider-Man

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Jamie Foxx si zopakuje svoju rolu záporáka z Amazing Spider-Man 2.

Tak toto nečakal nikto. The Hollywood Reporter prichádza so správou, že Jamie Foxx si zopakuje svoju rolu Electra z komiksovky The Amazing Spider-Man 2 od režiséra Marca Webba. Šlo o posledný Spideyho film s Andrewom Garfieldom v hlavnej role predtým, než Sony začalo požičiavať postavu Spider-Mana Marvelu. Následne sa rola preobsadila a novým Spideym sa stal Tom Holland.

Postavy zo sveta Amazing Spider-Mana teda prestali existovať, podobne ako to bolo s filmami od DC, kedy sa striedali Supermani a Batmani v rôznych svetoch. Aj v DC však plánujú v sólovom filme s Flashom cestovať v čase a v dimenziách.

Vďaka tomu sa Flash stretne s Batmanom v podaní Michaela Keatona, ktorý postavu stvárnil v dvoch filmoch od režiséra Tima Burtona ešte pred 30 rokmi. 

Odporúčané
Ben Affleck sa vráti ako Batman. Rolu si zopakuje vo filme The Flash Ben Affleck sa vráti ako Batman. Rolu si zopakuje vo filme The Flash 21. augusta 2020, 18:49

Marvel plánuje otvoriť Multiverse v nadchádzajúcom filme Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ktorý sa podľa herca Benedicta Cumberbatcha (Doctor Strange) začne natáčať ešte tento mesiac. Zdá sa, že film bude mať obrovské následky na celé Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmové vesmíry sa prepoja, a tak sa zrejme do MCU dostane aj Electro z iného Spideyho sveta. 

Z predstavy Multiverse sme rozhodne nadšení, akurát by sme boli oveľa radšej, keby sa napríklad na scéne objavil Tobey Maguire spoločne s Andrewom Garfieldom, aby sme si užili všetkých Spider-Manov pohromade.

Pravdou je, že Electro nás vo filme s Garfieldom neohúril. Na ďalšie informácie si budeme musieť počkať, no zdá sa, že Marvel plánuje MCU oživiť naozaj zaujímavým spôsobom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia