Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 21:47
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Trump posielal svoju radkyňu, aby zviedla Kim Čong-una. Urob to pre tím, smial sa, keď na ňu diktátor žmurkol

NEWS DONALD TRUMP KIM ČONG-UN
Uložiť Uložené

Donald Trump sa na interakcii medzi Kim Čong-unom a svojou radkyňou výborne zabával.

Prezident Spojených štátov amerických Donald Trump posielal svoju radkyňu a tlačovú tajomníčku Sarah Huckabee Sanders za severokórejským diktátorom, aby ho zviedla. Aj keď táto predstava znie neuveriteľne, Sarah Huckabee Sanders ju opísala vo svojej novej knihe Speaking for Myself: Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House, upozorňuje Vanity Fair.

Všetko sa malo odohrať v roku 2018, keď sa Donald Trump stretol so severokórejským vodcom Kim Čong-unom na historickom summite v Singapure. Obaja lídri sa osobne stretli, aby svetu ukázali, že konflikty veľmoci s krajinou, ktorá sa vyhráža jadrovým útokom, dokážu vyriešiť aj diplomaticky, avšak summit napokon nevyriešil takmer nič.

Trump posielal svoju radkyňu, aby zviedla Kim Čong-una. Urob to pre tím, smial sa, keď na ňu diktátor žmurkol
Zdroj: TASR/AP

Huckabee Sanders sedela v jednej miestnosti s Trumpom a Kim Čong-unom, počúvala debatu a dôkladne si zapisovala poznámky. V jednej chvíli zdvihla zrak a zistila, že na ňu diktátor uprene hľadí, ba čo viac, zdanlivo na ňu žmurkol. Znepokojilo ju to, a tak rýchlo zrak odvrátila a pokračovala v zaznamenávaní poznámok.

O celej situácii potom v prezidentskej limuzíne porozprávala Donaldovi Trumpovi, ktorý tam sedel spoločne s vtedajším vedúcim svojej kancelárie Johnom Kellym. Namiesto ubezpečenia, že muselo ísť o nedorozumenie a nič sa nedeje, sa obaja muži vraj začali hlasno smiať. Trump skonštatoval, že ju Kim Čong-un skúšal baliť, po čom ho požiadala, aby prestal.

Odporúčané
Donald Trump rozdával podpisy, ktoré vraj majú hodnotu 10 000 $. V hurikánom zničenej Louisiane vyzýval ľudí, aby ich predali Donald Trump rozdával podpisy, ktoré vraj majú hodnotu 10 000 $. V hurikánom zničenej Louisiane vyzýval ľudí, aby ich predali 31. augusta 2020, 6:55


Trump potom Huckabee Sanders navrhol, aby odišla do Severnej Kórey a „urobila to pre tím“. Vraj jej povedal, že síce bude chýbať svojmu manželovi a deťom, ale stane sa hrdinkou pre svoju krajinu.

Americký prezident tak svojej radkyni navrhol, aby zašla do KĽDR, kde mala ako návnada zviesť tamojšieho diktátora a poslúžiť tak národnej bezpečnosti Spojených štátov amerických.

Domov
Zdieľať
Diskusia