Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 16:46
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Prokuratúra má údajne ďalšie dôkazy o vražde Jána a Martiny. Rozsudok pre Kočnera a spol. môžu opäť posunúť

NEWS
Uložiť Uložené

Mimoriadne náročný prípad sa nemusí dočkať záveru ani vo štvrtok. Bude na rozhodnutí senátu, ktorý vedie Ružena Sabová, či rozsudok vyhlásia.

Denník N zistil, že prokuratúra plánuje navrhnúť súdu, aby vrátil prípad Mariana Kočnera, Aleny Zsuzsovej a Tomáša Szabóa opäť do dokazovania. Pôvodne sme sa mali s 99 percentnou určitosťou dočkať vo štvrtok 3. septembra rozsudku, teraz však opäť nie je nič isté. 

Podľa Denníka N sa má nový dôkaz týkať telefónu Aleny Zsuzsovej. „Potvrdzujem, že na Špecializovaný trestný súd bol dnes podaný návrh zo strany prokurátora na doplnenie dokazovania v rozsahu 65 strán. Nariadený termín hlavného pojednávania na deň 3 .septembra ostáva v platnosti,“ odkázala predsedníčka senátu Sabová Denníku N.

Ak by Ružena Sabová rozhodla, že dôkaz vykonajú, rozsudku by opäť predchádzali záverečné reči procesných strán. 

Pôvodne bolo vyhlásenie rozsudku naplánované na začiatok augusta, nečakane však senát Špecializovaného trestného súdu rozhodol, že tento termín o mesiac posunie. Či sa senát nevedel zhodnúť na vine, resp. nevine alebo výške trestov, známe nie je.

Domov
Zdieľať
Diskusia