Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2020, 21:42
Čas čítania 1:02
Adam Novosad

Vykrikoval rasistické urážky, tak ho jeden z cestujúcich v metre vypol. Provokujúci chlapík padol na zem ako podťatý

NEWS
Uložiť Uložené

V metre niekoľko minút rasisticky osočoval skupinu cestujúcich.

Cesta londýnskym metrom sa skončila potupným úderom pre neznámeho chlapíka, ktorý niekoľko minút vo vagóne plnom cestujúcich vykrikoval rasistické urážky, píše The Independent.

Video z metra sa na sociálne siete dostalo počas uplynulého víkendu a zachytáva muža bielej pleti, ktorý na skupinu černošských cestujúcich vykrikuje, že Spojené kráľovstvo je jeho domovom a všetkých pošle naspäť domov.

Vo chvíli, keď chce jeden zo skupiny urážaných cestujúcich poznať meno útočiaceho chlapíka, ten naňho iba skríkne „Si černoch“. Vyvrcholenie celej situácie napokon nastáva na stanici metra Bank, kde skupina černošských cestujúcich plánuje vystúpiť, ale chlapík sa iniciatívne postaví a podíde k nim so snahou o poslednú konfrontáciu.

Muži už takmer vystúpia, keď sa v tom jeden z nich otočí a muža udrie do tváre. Ten okamžite spadne na zem a pravdepodobne upadne do bezvedomia, pretože sa niekoľko sekúnd nepohne.

Odporúčané
Za rok v Európskom parlamente som neurobil nič, píše Radačovský, ktorý kandidoval za ĽSNS. Ak sa vzdá, nahradí ho Mazurek Za rok v Európskom parlamente som neurobil nič, píše Radačovský, ktorý kandidoval za ĽSNS. Ak sa vzdá, nahradí ho Mazurek 18. augusta 2020, 16:10

V pozadí pritom počuť len smiech, keďže cestujúci mali zrejme pocit, že inak konfrontácia ani dopadnúť nemohla. Polícia už vyhlásila, že prípad vyšetruje a vyzvala všetkých svedkov, aby sa prihlásili a pomohli situáciu vyšetriť.

Domov
Zdieľať
Diskusia