Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2020, 14:42
Čas čítania 7:03
Dominik Vetrák

Samuel L. Jackson, Hugh Jackman či Ryan Reynolds. Aké filmy chystajú najlepší a najobľúbenejší herci Hollywoodu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na aké filmy od obľúbených hollywoodskych hercov sa môžeš tešiť?

V uplynulých týždňoch sme sa pozreli na najobľúbenejších hercov (tu a tu) a režisérov v Hollywoode a na ich pripravované filmy. Dnes v sérii článkov pokračujeme s ďalšou desiatkou obľúbených a talentovaných hercov.

Za posledného pol roka sme v kinách nevideli až na Tenet zrejme vôbec nič a je otázne, kedy sa vôbec ďalších filmov dočkáme. Postupne sa však začnú nakrúcať, a tak si povieme, na čo všetko sa môžeš tešiť. 

Odporúčané
Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) 7. októbra 2020, 14:30

1. Samuel L. Jackson

Jackson vždy nakrúca hneď niekoľko filmov. Jeho filmografia je plná skvelých snímok, ale aj priemerných béčok či akčných jednohubiek. Na jeho filmy sa však vždy tešíme, pretože Samuel Jackson má neuveriteľnú charizmu a na plátne je vždy sympatický.

Hitman’s Wife’s Bodyguard 

Ide o pokračovanie akčnej komédie s Ryanom Reynoldsom, na ktorej sme sa v kinách bavili ešte v roku 2017. Dvojka mala do kín doraziť ešte tento rok, ale pre koronavírus sa tak nestalo. Aj keby pre vírus nezrušili nakrúcanie, snímku by pre pandémiu nestihli dokončiť postprodukčne, alebo by ju štúdio Summit Entertainment držalo hotovú v šuflíku do budúceho roka. 

O deji toho veľa nevieme. Z názvu a chudobnej synopsie ale vieme, že nájomný vrah a bodyguard svoje priateľstvo utužia, keď sa spoločne vydajú zachrániť zabijakovu manželku. 

Spiral: From the Book of Saw

Komik Chris Rock pracuje na novej vízii hororu Saw. Pridali sa k nemu James Wan a Leigh Whannell, pôvodní tvorcovia série. Réžie sa chopil Darren Lynn Bousman (Saw 2, 3 a 4) a hlavné roly stvárnia Chris Rock (vyšetrujúci detektív) a Sameul L. Jackson (jeho otec). Nevieme, ako presne nový diel nadviaže na pôvodnú sériu, ale podľa traileru to vyzerá nadmieru dobre.

The Asset

Pôjde o špionážny akčný film, v ktorom Jackson stvárni vedľajšiu postavu – mentora pre postavu herečky Maggie Q. Po jeho smrti sa ho jeho žiačka vydá pomstiť. V The Asset si zahrá aj Michael Keaton.

Blazing Samurai a What If?

Blazing Samurai je animák, ktorý pripravujú už niekoľko rokov. Jackson v ňom má nahovoriť obéznu mačku, ktorej cieľom je stať sa samurajom.

V animovanom seriáli What If? Jackson stvárni Nicka Furyho v alternatívnych udalostiach Marvel Cinematic Universe. Seriál nám ukáže nezrealizované nápady scenáristov a režisérov, ktoré nepoužili vo filmoch. V posledných dňoch sa navyše šepkalo, že Samuel L. Jackson dostane na Disney+ svoju vlastnú minisériu s postavou Nicka Furyho.

10 milovaných a talentovaných hollywoodskych hercov. Aké filmy pripravujú?
Zdroj: Wikipedia

Futha Mucka

Hlavnými hrdinami animovaného seriálu od Quibi budú fiktívne verzie Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldsa, ktoré si zahrajú samotní herci. Príbeh by sa mal zamerať na ich vzťah po tom, čo sa Reynolds dostane pod ochranu Jacksona. Zatiaľ čo prvý menovaný je z toho nadšený, ten druhý mu nevie prísť na meno.

2. Ryan Reynolds

Komediálneho herca sme už spomínali v súvislosti so Samuelom L. Jacksonom vyššie. Spolu sa objavia vo Futha Mucka a Hitman’s Wife’s Bodyguard. Okrem toho budeme Reynoldsov hlas počuť v dvojke Croodovcov, ktorá sa nedávno prezentovala prvým trailerom.

Deadpool 3

Nebyť toho, že Disney kúpilo štúdio Fox, zrejme by už Deadpool 3 bol v kinách, alebo by sa aspoň nakrúcal. Takto je však zrejme stále vzdialený niekoľko rokov. Nie je známe, či Marvel Studios nevie, čo s postavou ďalej, alebo len čakajú na ďalšie filmy, v ktorých by ho predstavili ako ďalšieho „hrdinu“ ich marveláckeho sveta (MCU). Tak či onak, Deadpool 3 určite vznikne. To niekoľkoročné čakanie snáď bude stáť za to. Prvé dva diely boli úžasné.


Everday Parenting Tips

Paul King, režisér oboch dielov Paddingtona, natočí film o tom, aké je to vychovávať deti v časoch, keď sa na planéte objavia príšery. Nepochybujeme, že Ryan bude hrať (ne)podareného otca. 

Free Guy

Príbeh sa zameria na osamelého bankára, ktorý zistí, že je v skutočnosti vedľajšou postavou v open-world videohre Free City. V trojminútovej upútavke filmu z dielne 20th Century Fox sme svedkami množstva akčných záberov, vybuchujúcej helikoptéry a uvedomenia si hlavného protagonistu, že realita, v ktorej sa nachádza, je len hra.

Vidieť preto môžeme mnohé komické a nezmyselné situácie, dávku skvelého humoru a uvedomovanie si Free Guyových nových možností. Za réžiou filmu stojí Shawn Levy, ktorý s Ryanom Reynoldsom chystá aj ďalší film.Názov zatiaľ nemá, no nakrútia ho pod vlajkou Netflixu a pôjde o sci-fi s cestovaním v čase.

Clue

Film z roku 1985 pojednával o skupine ľudí snažiacich sa prísť na to, kto zabil ich hosťa. Šlo o nápaditú kriminálnu komédiu, ktorej remake môže využiť lepší humor a kvalitnejší scenár, ako i herecké výkony. 

3. Hugh Jackman

Milovaný Wolverine už adamantiové drápy na ruky nenasadí, a tak sa môžeme tešiť na jeho ďalšie originálne filmy. 

Reminiscence

Hugh Jackman si po The Greatest Showman zopakuje spoluprácu s herečkou Rebeccou Fergusson. V sci-fi Reminiscence stvárnia hlavné postavy. Jedna z nich príde na spôsob, ako znova prežiť svoju minulosť a využije to v snahe nájsť svoju dávno stratenú lásku. Pôjde o celovečerný režijný debut Lisy Joy, ktorá spoločne s manželom Jonathanom Nolanom vytvorila seriál Westworld. 


Enzo Ferrari

Michael Mann (Heat, Miami Vice, Ali) spojil sily s Hughom Jackmanom, aby spolu nakrútili biografiu o Enzovi Ferrarim. Toho naposledy stvárnil Remo Girone vo filme Ford v Ferrari, ktorý Mann aj produkoval. Jeho biografia o Enzovi sa zameria na jeho mladšiu verziu, keď ešte pretekal. Viac sa o filme dočítaš tu.

10 milovaných a talentovaných hollywoodskych hercov. Aké filmy pripravujú?
Zdroj: Fox

The Good Spy

Jackman by mal stvárniť agenta CIA, ktorý sa pokúša uzatvoriť mier medzi USA a krajinami Blízkeho východu. Všetko sa však pokazí, keď v roku 1983 vybuchne pred americkou ambasádou v Bejrúte bomba. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 87657 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako to vyzerá s pokračovaním skvelého muzikálu The Greatest Showman.
  • Aký film na motívy Shakespearovej hry chystá Denzel Washington.
  • Akú rolu okrem Batmana má v rukáve Robert Pattinson.
  • Nicole Kidman pripravuje hneď niekoľko úžasne vyzerajúcich filmov a seriálov.
  • Aká je budúcnosť Bena Mendelsohna (Talos) a Natalie Portman ako ženského Thora v Marvel Cinematic Universe.
Domov
Zdieľať
Diskusia