Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 18:22
Čas čítania 0:59
Dominik Vetrák

Rodina Croodovcov sa vracia! V pokračovaní animáku budú pravekí ľudia čeliť modernizácii doby a novému veku

FILMY A SERIÁLY CROODS 2
Uložiť Uložené

Croods 2 dorazia do kín 25. novembra.

Universal Pictures konečne ukázali prvý trailer pre Croodovcov 2. Praveká rodinka nás prvýkrát ohúrila v skvelej rozprávke z roku 2013. Odvtedy neustále počúvame správy o pokračovaní, no až teraz sme sa dočkali vôbec prvých záberov.

Po nich máme z animáku pozitívne dojmy. Dočkáme sa humoru, akčných scén, emotívnych momentov aj originálnych nápadov, aké sa môžu zrealizovať len v animovanom žánri. 

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

Príbeh nás zavedie do doby, krátko po udalostiach prvého dielu. Rodina Croodovcov hľadá bezpečný domov, pričom narazí na novú rodinku. Bettermans (voľne preložené ako lepší ľudia) využívajú moderné spôsoby žitia, stavania príbytkov a využívajú všemožné druhy spôsobu prežitia, o ktorých by sa pravekým ľuďom ani nesnívalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia