Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 14:25
Čas čítania 0:34
Adam Novosad

Odsúdeného Jozefa Majského vypátrali na pražskej psychiatrii. Je možné, že si ho tam nejaký čas nechajú

NEWS
Uložiť Uložené

Jozef Majský sa mal podľa indícií skrývať, ale vypátrali ho v pražskej psychatrii.

Architekt tunelovania BMG a Horizontu Jozef Majský bol minulý týždeň Najvyšším súdom právoplatne odsúdený na deväť rokov väzenia. Slovenské úrady však nevedeli, kde sa nachádza, a tak na neho vydali európsky zatykač.

Odporúčané
Desaťtisíce Slovákov okradol o miliardy, súdom sa vďaka práceneschopnosti vyhýbal 15 rokov. Kto je Jozef Majský? Desaťtisíce Slovákov okradol o miliardy, súdom sa vďaka práceneschopnosti vyhýbal 15 rokov. Kto je Jozef Majský? 29. júla 2020, 16:32

Situácia sa rýchlo zmenila v pondelok na obed, keď polícia informovala, že Jozefa Majského vypátrali na pražskej psychiatrii. Na základe poznatkov z pátrania slovenskej polície boli psychiatriu preveriť kolegovia z českej polície, ktorí napokon správy potvrdili.

 

JOZEF MAJSKÝ BOL VYPÁTRANÝ NA PRAŽSKEJ PSYCHIATRII Na základne získaných poznatkov od oddelenia cieľového pátrania...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, August 3, 2020

Majský sa na psychiatrii naozaj zdržiava, avšak vypátranie zrejme tak skoro nepovedie k rozuzleniu prípadu, pretože ošetrujúci lekár skonštatoval, že Majský nie je schopný akýchkoľvek úkonov. V tomto prípade tak zostáva hospitalizovaný v nemocnici.

Polícia v statuse na Facebooku vyhlásila, že tento prípad sa zatiaľ neskončil želaným záverom, a teda vydaním Majského na výkon trestu na Slovensku, ale o vývoji situácii bude verejnosť informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia