Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2020, 12:16
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

6ix9ine má plnú izbu polonahých žien. Oblieva ich mliekom a rapuje po španielsky

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi vydáva ďalší hit, ku ktorému natočil aj videoklip zo svojho domáceho väzenia.

 6ix9ine vydá o niekoľko týždňov nový hudobný projekt, ktorým bude ašpirovať aj na prestížne hudobné ceny. Aktuálne sa pripomína španielskou novinkou YAYA, ku ktorej pripravil opäť aj jednoduchý klip, aký mu jeho súčasné možnosti dovoľujú. Opäť pochádza z pomaľovanej izby, nechýbajú polonahé twerkujúce ženy a mlieko. 

Aj on sám sa už pravdepodobne nevie dočkať 2. augusta, kedy ho oficiálne prepustia na slobodu z domáceho väzenia, kde aktuálne trávi čas so sledovacím náramkom na nohe. 

Tekashiho dostal z väzenia právnik na špeciálnu žiadosť kvôli koronavírusovej pandémii. Po tom, čo sa vírus dostal do systému väzníc, bol 6ix9ine ako astmatik ohrozenou skupinou, preto ho sudca prepustil, aby si zvyšok trestu odsedel doma. Dúhový raper môže používať Instagram a nahrávať nové skladby a zatiaľ sa mu tieto možnosti darí pretaviť vo veľký úspech.

Domov
Zdieľať
Diskusia