Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2020, 21:10
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

Letisko na Taiwane ponúka bizarný zážitok: Môžeš si s kufrom prejsť kontrolou a nasadnúť do lietadla. Nikam však neodletíš

NEWS CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Letisko na Taiwane ponúka možnosť zažiť „radosť“ z check-inu a nástupu do lietadla. To sa však z pristávacej dráhy neodlepí.

Taiwanské letisko Songshan ponúka zvláštny cestovateľský zážitok pre tých, ktorí majú túlavé topánky, ale pre koronavírus musia ostať doma. S letenkou a plným kufrom môžeš prísť na letisko, prejsť všetkými kontrolami aj check-inom, počkať na svoj let v čakacej hale a dokonca aj nastúpiť do lietadla.

Spravíš si skvelé príbehy na Instagram a môžeš sa tváriť, že ideš na dovolenku. Nikam však neodletíš, vysvetľuje portál VICE.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš niekdajšie legendy slovenského internetu podľa ich aktuálnej fotky? KVÍZ: Spoznáš niekdajšie legendy slovenského internetu podľa ich aktuálnej fotky? 3. júla 2020, 18:30

Falošný itinerár pre cestovateľov, ktorí sa idú v karanténe zblázniť

Na výzvu letiska zareagovalo viac ako sedemtisíc ľudí. Prvých 180 si už mohlo tento jedinečný a najmä fejkový zážitok vychutnať: vyzdvihli si svoje palubné lístky od China Airlines, prešli všetkými kontrolami a netrpezlivo čakali na svoj let.

Späť
Zdieľať
Diskusia