Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. júna 2020, 13:16
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Česká moderátorka sa v priamom prenose rozplakala počas správy o Zuzane Čaputovej. Dojal ju týraný chlapček

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Moderátorku TV Nova hlboko zasiahol prípad týraného chlapca vlastným otčimom.

Moderátorka českej TV Nova Renáta Czadernová počas večerného spravodajstva neudržala emócie a rozplakala sa pred kamerami počas toho, ako informovala divákov o tom, že slovenskú prezidentku Zuzanu Čaputovú testujú na koronavírus.

Ako však informuje samotná televízia, dôvodom dojatia v štúdiu nebol prezidentkin zdravotný stav, ale predchádzajúca správa, ktorá ju hlboko zasiahla. Moderátorku, ktorá sa len pred nedávnom vrátila z materskej dovolenky, rozplakal prípad týraného chlapca vlastným otčimom.

Odporúčané
Polícia v Minneapolise zatkla celý štáb CNN. Kamery naďalej bežali v živom vysielaní Polícia v Minneapolise zatkla celý štáb CNN. Kamery naďalej bežali v živom vysielaní 29. mája 2020, 12:56

Chlapček menom Marek totiž na následky týrania zomrel. Mužovi, ktorý ho bil, sprchoval studenou vodou, pálil ho cigaretami či žehličkou, súd udelil 22-ročný trest odňatia slobody.

,,Tesne pred vstupom som čítala správu o utýranom chlapcovi. Ako matku ma to veľmi dojalo,“ cituje jej vysvetlenie portál televízie Nova. Czadernová je dvojnásobnou matkou, doma má 3-ročnú dcérku Karolínu a ročnú Adélu.

Po tom, čo Nova odvysielala spravodajstvo, v ktorom sa moderátorka rozplakala, sa na sociálnych sieťach začali hromadiť mnohé povzbudzujúce komentáre na jej adresu.

„Chcela by som vám aspoň touto cestou veľmi pekne poďakovať za vašu podporu. Ja som si na Facebooku prečítala všetky vaše komentáre a nesmierne ma potešili. Som veľmi rada, že je nás toľko, ktorým nie je jedno, čo sa Marekovi stalo. Ďakujem,“ uviedla moderátorka.

Domov
Zdieľať
Diskusia