Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 20:20
Čas čítania 0:35
Adam Novosad

Trojica ukradla auto a čoskoro s ním skončila uviaznutá v zaplavenom podjazde v Bratislave

NEWS KRÁDEŽ
Uložiť Uložené

Ako ukradnúť auto a uviaznuť v obrovskej mláke v priebehu menej ako dvoch hodín.

Výdatné dažde a prietrže mračien spôsobili vo viacerých častiach Slovenska komplikácie. Inak tomu nebolo ani na Gagarinovej ulici v Bratislave, ktorá sa v daždi pravidelne stáva miestom, kam sa nahromadí voda a vytvárajú sa tam rozsiahle mláky, informujú Bratislavské noviny.

Odporúčané
Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička 22. júna 2020, 15:29

Na jednu z nich však doplatili traja údajní zlodeji, ktorí mali v nedeľu 21. júna pred šiestou ráno ukradnúť osobné auto Renault Clio zo súkromného pozemku v Marianke.

Okolo pol šiestej sa blížili k zaplavenému podjazdu na Gagarinovej, kde už policajti odkláňali premávku, ale vodič odcudzeného auta sa rozhodol pokyny policajtov na zastavenie ignorovať a pokračoval v rýchlej jazde.

Trojica ukradla auto a čoskoro s ním skončila uviaznutá v zaplavenom podjazde v Bratislave. Policajtom uľahčili prácu
Zdroj: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Následne nezvládol riadenie a po náraze skončilo auto zaplavené vodou. Vystúpili z neho tri osoby, ktoré policajti čoskoro zadržali a vozidlo napokon vrátili majiteľke.

Muži zákona momentálne prípad odcudzenia auta vyšetrujú, pretože vodič po vystúpení z auta aktívne vzdoroval voči obmedzeniu na osobnej slobode, a tak museli policajti použiť donucovacie prostriedky. Všetci traja muži skončili na policajnom oddelení.

Domov
Zdieľať
Diskusia