Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 8:15
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Každý môže nosiť trendy outfity. Dve kamošky s rozdielnymi postavami zaujali stovky tisíc ľudí na internete

NEWS TIK TOK
Uložiť Uložené

Trendy outfity sadnú každej postave, ak sa človek posnaží.

Denise Mercedes a Maria Castellanos sú dlhé roky najlepšími kamarátkami. V roku 2019 spustili na svojom Instagrame svoju vlastnú výzvu s hashtagom „StyleNotSize, čím chceli poukázať na to, ako ľudia a najmä ženy s rozdielnymi typmi postáv môžu bez problémov nosiť rovnaký štýl oblečenia, informuje The Independent.

Odporúčané
Je možné, že znovu budeme musieť zaviesť povinnú štátnu karanténu: Otázka je na mieste, povedal dnes premiér Je možné, že znovu budeme musieť zaviesť povinnú štátnu karanténu: Otázka je na mieste, povedal dnes premiér 17. júna 2020, 17:56

Všetko sa začalo sponzorovaným príspevkom pre značku Aerie. Jej bikiny si chceli užiť obidve, a tak si vypýtali rozdielne veľkosti, ktoré pasovali na ich postavy, a spoločne sa vybrali na pláž. Rovnaký model bezproblémovo sadol obidvom, čo ich inšpirovalo, aby v iniciatíve pokračovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia