Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2020, 15:37
Čas čítania 1:06
Tímea Krauszová

VIDEO: Takto vyzerá jeden z policajtov, ktorí dnes zasahovali vo Vrútkach. Policajný prezident sa mu šiel osobne poďakovať

NEWS
Uložiť Uložené

Mladý policajt má síce barlu pod pazuchou a obviazanú ruku, inak je však v poriadku.

Policajný prezident Milan Lučanský sa šiel poďakovať policajtom, ktorí dnes zasahovali pri krvavom útoku nožom na spojenej škole vo Vrútkach. Jeden z nich je aktuálne na operačnej sále, druhý ho však na barlách privítal a potriasol si rukou so svojím nadriadeným. Mladý policajt sa pri naháňačke s útočníkom zranil, trafila ho odrazená guľka po výstrele.

Odporúčané
Policajný prezident zverejnil podrobnosti o útoku na základnej škole vo Vrútkach: Bol to bývalý žiak, zranené sú aj dve deti Policajný prezident zverejnil podrobnosti o útoku na základnej škole vo Vrútkach: Bol to bývalý žiak, zranené sú aj dve deti 11. júna 2020, 13:12

Jedného z policajta práve operujú, druhý je mimo ohrozenia života

Útočník zomrel, zraneniam podľahol aj zástupca riaditeľky. Do nemocnice však previezli oboch zasahujúcich policajtov a ďalších zranených, vrátane dvoch detí. Všetci štyria zranení sú mimo ohrozenia života, povedal pre TASR minister vnútra Roman Mikulec.

Momentálne okrem policajta lekári ošetrujú zranenú učiteľku. Mikulec doplnil, že zatiaľ čo jedného policajta, ktorého pri zákroku zranili, operujú, tak s druhým sa už rozprával na nemocničnej izbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia