Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2020, 13:12
Čas čítania 0:32
Matej Krajčovič

Policajný prezident zverejnil podrobnosti o útoku na základnej škole vo Vrútkach: Bol to bývalý žiak, zranené sú aj dve deti

NEWS
Uložiť Uložené

Situácia už je pod kontrolou. O život prišli minimálne dve osoby.

Policajný prezident Milan Lučanský priniesol prvé oficiálne potvrdené informácie z dnešného útoku v základnej škole vo Vrútkach. 

V dopoludňajších hodinách mal do budovy Spojenej školy a Gymnázia J. C. Hronského vtrhnúť 22-ročný bývalý žiak školy. Najprv rozbil sklenenú výplň na dverách a po tom, ako sa ho snažili zadržať zamestnanci, vytiahol nôž. 

Odporúčané
Zuzana Čaputová: Nerozumiem tomuto šialenému útoku. Prezidentka, premiér a ďalší politici reagujú na krvavý útok vo Vrútkach Zuzana Čaputová: Nerozumiem tomuto šialenému útoku. Prezidentka, premiér a ďalší politici reagujú na krvavý útok vo Vrútkach 11. júna 2020, 13:46

Bodol zástupcu riaditeľky, ktorý je prvou potvrdenou obeťou celého incidentu a aj školníka. V jednej z tried následne zranil učiteľku a dve deti. Jedno má mať rezné rany, druhé bodné zranenia v oblasti brucha a hrudníka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia