Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
9. júna 2020, 17:30
Čas čítania 0:30
Sponzorovaný obsah

Ak rozosmeješ Šajma, môžeš získať 33 eur. Slováci skúšali vtipy, ukrajinské slovíčka aj písali básničky

REFRESHER
Uložiť Uložené

V uliciach Bratislavy sme rozdávali peniaze každému, kto má zmysel pre humor. 33 eur však môžeš získať veľmi jednoducho aj ty. Sleduj, ako na to.

Šajmo tentokrát v uliciach Bratislavy zisťoval, aký mala pandémia vplyv na humor Slovákov, keďže podobne ako jemu, aj mnohým Slovákom obmedzenia výrazným spôsobom mohli narušiť plány, ktoré sa týkali práve zábavy. Úlohou respondentov bolo rozosmiať ho, za čo im dával odmenu vo výške 33 eur.

Náš moderátor je síce náročný, ak ide o zábavu, niektorým sa však podarilo zlomiť ho pár slovami. Pobavila ho aj básnička a vtipy o kolegovi Krištofovi. Našli sa aj takí, ktorí nepochodili, aj pre tých však máme dobrú správu. 

Vďaka FUN účtu od ČSOB môže získať 33 eur úplne každý. Ak si ho od dnešného dňa do 31. júla otvoríš a prihlásiš sa do mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, okamžite získaš túto odmenu, ktorú môžeš použiť na akúkoľvek formu zábavy, ale napríklad aj ako svoju prvú investíciu.

Odporúčané
ČSOB zhmotní všetky tvoje bláznivé nápady, ktorých si sa musel vzdať kvôli pandémii a ešte zarobíš  ČSOB zhmotní všetky tvoje bláznivé nápady, ktorých si sa musel vzdať kvôli pandémii a ešte zarobíš 8. júna 2020, 9:36
Domov
Zdieľať
Diskusia