Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
8. júna 2020, 9:36
Čas čítania 1:06
Sponzorovaný obsah

ČSOB zhmotní všetky tvoje bláznivé nápady, ktorých si sa musel vzdať kvôli pandémii a ešte zarobíš

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Museli sme sa vzdať zábavy s kamošmi, festivalov a spoločenských udalostí, ale aj dovoleniek. ČSOB prichádza s nápadom, ako všetko zachrániť aspoň na prvý pohľad.

Kvôli padémii sme sa museli vzdať veľkej časti našich záujmových aktivít, nebudeme môcť zúčastniť sa letných festivalov, spoločenských udalostí a problémom budú aj letné dovolenky podľa našich predstáv. V ČSOB veľmi dobre vedia, že zábava je neodmysliteľnou súčasťou života obzvlášť mladých ľudí, preto prichádza s doslova kreatívnym nápadom, ako im ujmu vynahradiť, kým svoje aktivity nebudú môcť opäť praktizovať naplno. 

Ak si od dnešného dňa do 31. júla otvoríš FUN účet v ČSOB a prihlásiš sa do mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, okamžite získaš odmenu 33 eur, ktorú môžeš použiť na akúkoľvek formu zábavy, ale napríklad aj ako svoju prvú investíciu. Akcia platí pre prvých 1500 nových účtov, odporúčame preto zbytočne neotáľať pri rozhodovaní.

Bláznivé koláže

Zároveň si na funucet.sk môžeš vytvoriť vlastnú FUN fotku a zapojíš sa tak do súťaže o vecné ceny s originálnou potlačou, ktorú ČSOB vytvorí pre teba osobne – vyžrebovaní účastníci budú môcť tieto nápadité výtvory hrdo nosiť na mikinách, ľadvinkách či peňaženkách. 

Vtipné koláže môžeš zdieľať aj na svojich sociálnych sieťach – Facebooku a Instagrame, čím zabavíš svoje okolie. 

Účet bez poplatkov, alebo prenesený účet z inej banky

FUN účet od ČSOB môžeš využívať úplne bez poplatkov, ak si študent do 28 rokov. Stačí zaslať potvrdenie o návšteve školy na e-mailovú adresu [email protected]. Ak študent nie si, rovnako pre teba platia výhody FUN účtu za poplatok. Účet si zároveň môžeš preniesť z inej banky bez toho, aby si musel absolvovať jej návštevu. Stačí vyplniť žiadosť a ČSOB sa spojí s bankou, z ktorej si chceš účet preniesť. Všetko vybaví za teba vrátane prenosu zostatku na účte, trvalých príkazov alebo inkás.

S FUN účtom získaš prístup do prehľadného internetového bankovníctva a bezpečnej aplikácie ČSOB SmartBanking, môžeš využiť výbery zo stoviek bankomatov po celom Slovensku a množstvo ďalších výhod.

ČSOB zhmotní všetky tvoje bláznivé nápady, ktorých si sa musel vzdať kvôli pandémii a ešte zarobíš
Zdroj: ČSOB

Domov
Zdieľať
Diskusia